Ilger marketing

Intercomsysteem kantoor

Intercomsysteem

Intercom

Een intercom systeem zorgt ervoor dat je kan communiceren met een, twee of meerder personen. Intercomsystemen voor kantoren zijn natuurlijk heel belangrijk zonder deze intercomsystemen zou het lastig zijn om te communiceren, al helemaal in een bedrijf heb je dit echt wel nodig. In het dagelijks werkleven wordt intercom veel gebruikt de meeste systemen worden verdeeld in twee systemen namelijk; point-2-point en partline-systemen.

 

Bekende vormen voor Intercomsystemen

Er zijn bekende vormen van intercomsystemen zo heb je de babyfoon, iedereen kent de babyfoon wel. Deze worden misschien niet gebruikt voor intercomsystemen op kantoor maar deze is onmisbaar in het leven als ouder, zo kan je rustig beneden zitten zonder dat je je zorgen hoeft te maken of de baby aan het slapen is of aan het huilen is. Dit is waarschijnlijk het bekendste voorbeeld. Een ander voorbeeld is een deurintercom. Een deurintercom kent iedereen wel, dit is een soort telefoon die bijvoorbeeld in de woonkamer hangt en als dan iemand aanbelt je de telefoon is de woonkamer aan kunt pakken zodat je kun communiceren met diegene die beneden klaar staat. Tegenwoordig heb je zoiets niet snel meer nodig in verband met de telefoons die iedereen heeft op dit moment. Stel je hebt een intercomsysteem nodig op kantoor dan is het wel weer fijn om een systeem zoals dat te hebben, zo weetje precies wie er aanbelt, of dat de postbode is of wie dan ook.

 

Intercomsystemen op kantoor

Op kantoor heb je ook intercomsystemen nodig, zonder een goed werkend intercomsysteem heeft het helemaal geen zin om een bedrijf goed draaiende te houden. Ook wordt er met intercomsystemen op kantoor gebruik gemaakt van camera’s. Stel er staat iemand bij de achterdeur en je wilt weten wie het is, dan kan je op de camera kijken en zie je wie het is. Dit maakt de communicatie veel makkelijke, gecontroleerde en beter. Ook is het veiliger want zo kun je intercomsystemen ook als veiligheidscamera’s gebruiken. En veiligheid is natuurlijk wel heel belangrijk.

 

Deuren automatisch open

Als je op kantoor een goed intercomsysteem hebt dan kan je tegenwoordig ook gewoon de deur open maken via bijvoorbeeld een vingerscan of juist door middel van een gezichtsherkenning. Dit zou inhouden dat je niet eens meer een sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld je eigen kantoor in te komen. Dit is natuurlijk fantastisch, zo gaan intercomsystemen er op kantoor en thuis steeds beter op vooruit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *